BeVine е  иновативната компания, основана през 2019 г., която се грижи за винопроизводители, лозари и агрономи. Историята им започна в лозето на един от съоснователите, видял непосилния труд, които баща му влага в опазването на семейните масиви. Въпреки труда, пораженията от болести се оказват опустошителни. Този впечатляващ опит го накара да приложи своите софтуерни умения, натрупани през годините, с цел да помогне на лозарите като баща си да намалят щетите от болести и да оптимизират своите ресурси.

Така се роди компанията BeVine, която и днес се вдъхновява от страстта и желанието на своите съоснователи да направи всяко лозаро-винарско предприятие по-устойчиво и успешно чрез иновативната употреба на софтуерни технологии.

Мисия и цел е да ускорят внедряването на интелигентни софтуерни системи в лозарството, предоставяйки най-прецизните и иновативни решения, от които всеки производител се нуждае. Разчитайки на BeVine, за помощ да постигнете най-високите стандарти във вашето лозарство и винарско изкуство.