Партньори

Търсене

ЕSG-Platform Ви предоставя възможността да станете част от нашата динамична общност, като станете наши партньори. Ние вярваме, че съвместната работа с водещи фирми, консултанти и одитори в областта на ESG, както и с технически партньори, може да създаде синергия и подобри устойчивостта и социалната отговорност във вашата организация.

ESG-PLATFORM - НАШАТА НОВА РАЗРАБОТКА

Ако сте лидер или консултант, специализиран в ESG рейтинги и корпоративна социална отговорност, нашата платформа ви предоставя възможността да споделите вашия опит и експертиза с нашата общност. Станете партньор и се включете в създаването на по-устойчив свят.

Технически Партньори

Ако предоставяте технически решения и услуги, свързани с ESG, нашата платформа ви предоставя възможността да насочите вашите иновации към целевата аудитория. Станете партньор и работете с нас за интеграцията на технологични решения в областта на устойчивостта.

Защо да Станете Наши Партньори?

Достъп до целева аудитория от бизнес лидери и инвеститори, фокусирани върху ESG.

Възможност за споделяне на вашия опит и технически иновации.

Участие в събития и обучения, насочени към ESG и корпоративна устойчивост.

Присъединете се към нас и станете част от движението за по-добра устойчивост и отговорност. Свържете се с нас, за да научите повече за възможностите за партньорство и сътрудничество.

контакт

София, бул. Драган Цанков 36, Интерпред, Сграда Б

+359877 954 146